Activiteiten voor kinderen 

Kinderpretland 

Kinderpretland beschikt binnen over een van de grootste Speelstructuren van Nederland, met maar liefst 4 etages waanzinnig speelplezier. Tevens is bij droog weer het buitengedeelte geopend.

Naar de website »

Atractiepark Toverland 

Stoere attracties onder één dak. Groots, overdekt, stoere achtbanen binnen en buiten.

Naar de website »

Kinderboerderij IJzeren Man Weert 

Bezoek de kinderboerderij met z'n vele dieren die er voor zorgen dat er in het voorjaar veel jonge dieren zijn zoals geitjes, lammetjes, konijntjes, cavia's en vele andere. De kinderboerderij is ruim van opzet en gratis toegankelijk.

Naar de website »

Kinderspeeldorp Pee Wee 

Kinderspeeldorp Pee Wee Posterholt is wel héél leuk spelen. Lekker ravotten in een schone, ruime en veilige omgeving, en spelen bij Pee Wee staat voor gegarandeerd speelplezier.

Naar de website »

Kluskens Atracties 

Voor een actieve dag. Zijn er diverse

attractries te verkrijgen zoals; trikers, kinderquads, springkussens enz.

Naar de website »

Speelboerderij Irrland 

IRRLAND • De grootste boerderij-belevenisoase in Europa!

Naar de website »

Dippie Doe 

Beleef een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 50 leuke attracties voor alle kinderen t/m 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of speelhaven.

Naar de website »

Klimbos Weert 

Klimbos Weert is een ECO Klimbos en heeft 4 klimparcoursen met verschillende hindernissen tussen de bomen. Deze lopen op in moeilijkheid en hoogte.