Horeca 

Grieks Restaurant 

Een knus, sfeervol, ingericht restaurant, uiteraard op zijn Grieks met veel groen en beelden. Plus een heerlijke mediterrane keuken

De Griekse Keuken 

Iedereen die ooit in Griekenland is geweest, weet dat de griekse keuken veel gevarieerder is dan de gerechten die in het gemiddelde griekse restaurant in Nederland te krijgen zijn.

De Griekse Keuken onderscheidt zich door een ruime keuze uit Griekse specialiteiten.

Domino's Pizza 

Domino's Pizza Weert is een Pizza-Amerikaans bezorgrestaurant in Weert. Wij bezorgen bijvoorbeeld Bacon Gorgonzola en Hot & Spicy . U kunt direct Pizza-Amerikaans online bestellen. Alvast eet smakelijk!

Italiaans restaurant Sardinia 

Wij zijn een Italiaans specialiteitenrestaurant, waar u heerlijk een avond kunt genieten in onze sfeervolle ambiance. Met een culinaire geschiedenis die honderden jaren terug gaat en invloeden uit vele culturen kent, is Italië misschien wel het land met de meest uitgebreide Europese keuken.

Eethuis Weerter Bazaar 

Weerter Bazaar is een eethuis waar u kunt lunchen, dineren, en borrelen.

Ook voor een goede kop koffie of thee met gebak zit u goed bij ons. Met een team van zo'n 35 personen proberen wij het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken in een sfeervolle ambiance.

ijssalon Huupkens 

Het is waar.

Een lekker handijsje, een heerlijke ijscoupe, een perfect kopje Weerter koffie en een lekker stuk gebak kunnen je dag goedmaken. Daarom zorgen wij ervoor dat alles wat je bij ons kiest, ambachtelijk en van de beste kwaliteit is. Want gaat het daar niet om in het leven?

Chinees - Indisch restaurant Peking garden 

De keuken omvat de kookstijlen van Shanghai, Zhejiang. Met invloed uit de Kantonese en Beijing keuken en kenmerkt zich door de lichte en milde smaak van verse ingredienten.

Afhaal Chinees - Indisch restaurant de Pauw 

Oranjeplein 241

6006 CX Weert

0495 - 520180

Geen website

Cafetaria de Rotonde 

Roermondseweg 3

6004 AN Weert

0495 - 548381

Cafetaria Annie en Gerard 

Kruisstraat 1a

6006 ZJ Weert

0495 - 586162

Crossmoor 

Gezellig een hapje eten en of drinken op een mooie plaats.

Café Resataurant Zaal Schuttershoeve 

De kinderen in de speeltuin en zelf even genieten van een kopje koffie of een glaasje fris met een stukje limburgse vlaai.