Activiteiten voor binnen 

In de omgeving van de Sint Jozefhoeve is een breed scala aan binnenactiviteiten te vinden. Ook in de winter of bij slecht weer is er genoeg te beleven. In onderstaande lijst vindt u een aantal binnenactiviteiten in de omgeving Weert.

Brouwerij Martens - de oudste brouwerij in Limburg 

Brouwerij Martens - de oudste brouwerij in Limburg - kan met haar 250-jarige traditie in de Belgische biermarkt worden gerekend bij de meest dynamische van het land. Het geheim achter een fris getapte pint, vindt u net over de grens in België. Proost!

Ga naar de website »

Natuur- en Milieucentrum Weert 

Het Natuur- en Milieucentrum is toegangspoort tot het fraaie park De IJzeren Man. Een zeer afwisselend gebied met vennen, beekjes, stuifzand, heide, loof- en naaldbos. In het centrum valt veel te beleven en te zien, zoals opgezette dieren die je allemaal mag aaien en een spannende tunnel waar je doorheen kunt kruipen.

Ga naar de website »

Winkelen is meer in de Munt….  

Een traditie. In 1974 is begonnen aan de bouw van de Muntpassage en inmiddels de Muntpassage het middelpunt van winkelen in Weert. In de Muntpassage kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en fun shopping.

Ga naar de website »

Zwembad Weert 

De IJzeren Man, het mooiste zwembad van Limburg

Subtropisch zwembad: waterpret voor iedereen!

Ga naar de website »

Sint Martinus Kerk 

De Martinuskerk is mede dankzij zijn 72 meter hoge toren en de daarin geplaatste beiaard een imposant en niet weg te denken gebouw in het hartje van de stad. Het interieur en de vele kunstschatten van de kerk zijn beslist de moeite waard. In de Martinuskerk gaan aandacht voor het religieuze én waardevolle kunstvoorwerpen hand in hand.

Ga naar de website »

Museum Weert 

Kom meer te weten over het erfgoed van Weert

Ga naar de website »

Gotcha Cinema 

In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaanscombinatie: restaurant, café en bioscoop ineen. Gotcha! Cinema biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Al meer dan 25 jaar is Gotcha! een begrip in Weert en omgeving.

Ga naar de website »

Maria Bonten 

Maria biedt met haar breed scala aan arrangementen vele mogelijkheden op cultureel historisch gebied. Zij maakt u wegwijs op de mooiste plekjes van Limburg met sfeervolle arrangementen voor zowel particulieren als bedrijven. Dit kan variëren van een bedrijfsuitje tot een familie-uitstapje.

Ga naar de website »

Kaarsenmakerij Weert 

In het buitengebied van Weert ligt tegen een bosrand aan, in een landelijke omgeving, onze ambachtelijke Kaarsenmakerij.

Al sinds 1987 worden hier de kaarsen allemaal nog op een al eeuwenoude wijze met de hand vervaardigd.

Ga naar de website »

Snow valley 

Op Snow Valley valt er altijd wel iets te beleven. Winter en zomer staan er tal van evenementen op het programma.

Ga naar de website »

Gulden Tas 

Dertig jaar geleden ben ik, Brecht Creemers, begonnen met koffiebranden. In 1995 heb ik samen met Jean-Pierre Vliegen de "Gulden Tas" opgericht waar ik nu werk als meesterkoffiebrander.

Ga naar de website »

House of Billiards Weert 

House of Billiards Weert is een van de meest toonaangevende Biljartcentrums van Nederland en ver daarbuiten!

Ga naar de website »

Munt Theater 

Het Munttheater in Weert is een van de gezelligste theaters van Limburg. Met een zaal die beschikt over 450 stoelen straalt de zaal een zeer intieme sfeer uit.

Ga naar de website »

Bowlen bij Partycentrum De Sluis 

De Sluis heeft twee moderne bowlingbanen. Er zijn speciale arrangementen die geschikt zijn voor jong tot en met oud. Hoe groot of klein uw groep ook is: u kunt bij De Sluis terecht!

Ga naar de website »

Koken bij Zin In 

In een gezellige sfeer koken, eten en genieten is waar het bij ons om draait. Koken met een gezelschap bij Zinin kan vanaf 12 personen.

Koken op maat. Een kookthema kun je uit de lijst kiezen, zelf bedenken of met ons overleggen. Aan het einde ga je met de recepten naar huis.

Ga naar de website »

E-village Nederweert 

E-Village is een gamecentrum in Nederweert, waar sportief bewegen, plezier en spel hand en hand gaan. E-Village heeft het allemaal. Of het nu gaat om games of multimediatechnieken. Met meer dan 40 games is er voor elk wat wils. Zelfs een potje biljarten, of tafelvoetbal behoort tot de mogelijkheden.

Ga naar de website »

De Brouwschuur 

Bij Brouwerij De Brouwschuur brouwen we lokaal speciaalbier. Al onze bieren zijn op kleine schaal en ambachtelijke wijze gebrouwen zonder filtering of pasteurisatie. Dit geeft onze bieren een eigen karakter en smaak. Hier is ook het proeflokaal gevestigd. Om onze bieren te proeven kunt u terecht in het proeflokaal.