Tijdens de Covid-19 virus periode zijn er andere gasten komen kijken, die ook graag op het recreatieterrein verblijven.

Een uniek verblijf voor de gasten, voor ons en voor de dieren zelf.

Voor een weekendje weg met groep, of een vakantiehuis voor een familieweekend, zit u bij de Sint Jozefhoeve goed. Wij bieden twee geheel vrijliggende Accommodaties, een groepsaccommodatie voor 20 personen (Kievitsnest) en een groepsaccommodatie voor 25 personen (Zwaluwnest). Belt u gerust om samen de mogelijkheden te bekijken. klik hier voor een last minute.

St. Jozefhoeve een groepsaccommodatie in Limburg 

Zoekt u een vakantiehuis voor een groep in een natuurlijke omgeving, om een paar nachtjes door te brengen met een groep? Jong of oud, valide of mindervalide? Dan bent u bij Hans en Eric van den Bogaard aan het goede adres.

De St. Jozefhoeve biedt meer dan een prettig onderdak. Zo is er van alles te doen en staat gastvrijheid in hoog vaandel.

Weekendje weg met je familie 

Vanwege de ruimte in en rondom de St. Jozefhoeve en de ligging bij bepade bos en heide, leent de accommodatie zich uitstekend voor een gezellig weekendje weg met de familie. Tegenover het park is een kangoeroe en emoepark. En ook voor een golfclinic hoeft u niet ver te gaan. En met o.a. een overdekt zwemparadijs, overdekte speeltuin en bowlingbaan in de buurt, hoeft u zich ook met slecht weer zeker niet te vervelen!

Gastenboek 

Fantastisch familie weekend in het Kievitsnest gehad.

Alles was prima in orde, leuke ontvangst op een mooie goed uitgebreide locatie.

Het was een koud weekend maar genoeg mogelijkheden om je binnen te vermaken, voor jong en oud.

Goed uitgeruste keuken , genoeg badkamers. Echt een aanrader.

Ga naar het gastenboek >

Laat een bericht achter >

Reizen voor personen met zorg 

Zijn één of meerdere personen in de groep mindervalide? Dan is het goed om te weten dat de St. Jozefhoeve hier de juiste zorgfaciliteiten voor heeft, of desgewenst kan regelen. U kunt met uw groep bij ons prima terecht. Als u even belt, kunnen we de gewenste voorzieningen bespreken.