Luxe trekkershut in Limburg 

De St. Jozefhoeve beschikt over een luxe trekkershut, voorzien van alle gemakken. Het is gesitueerd tussen de Laurabossen en het grensoverschrijdend park “Kempen Broek”. Een schitterend vertrekpunt om te fietsen en te wandelen. Vlakbij de trekkershut ligt een dierenparkje met o.a. kangoeroes en emoes.

 

Belangrijkste kenmerken van de trekkershut

  • De trekkershut heeft 2 éénpersoonsbedden
  • Beschikt over een eigen keukentje met magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en eettafel.
  • Voorzien van verwarming, toilet, warme douche en eigen terrasje.
  • In bosrijke omgeving.

Klik op een afbeelding voor vergroting en een omschrijving 

Wandel- en fietsmogelijkheden 

Voor fietsers: de trekkershut ligt aan een fietsknooppunten­route. De betreffende kaarten kunt u bij ons opvragen en zo kunt u vooraf eenvoudig uw route uitstippelen. U hoeft vervolgens alleen maar de genummerde bordjes te volgen. In ‘no time’ bent u desgewenst in mooie streken van België of geniet u van het natuurschoon in de Laurabossen, waar goede fietspaden zijn aangelegd. Een mooie bestemming is ook de Achelse Kluis, een abdij net over de grens waar men zijn eigen bier brouwt en waar u ook een hapje kunt eten. Ook is er een bewegwijzerde mountainbikeroute met singletracks en technische stukken in de route.

Voor wandelaars: Of u graag korte of lange afstanden aflegt, vanaf de trekkershut van de St. Jozefhoeve kunt u alle kanten uit.

Zo ligt de trekkershut aan 2 LAW’s, namelijk het Grenslandpad en het Pelgrimspad. Voor de kortere wandelingen is er o.a. de Bollejanroute in Altweerterheide, diverse aangelegde wandelpaden rondom ‘de Ijzeren Man’ of kunt u de Tungerloyse beek volgen naar de ‘Romeinse brug’ in Tungelroy.

Sfeer impressie in de omgeving 

Romeinse brug Tungelroy

Prijs 

min. 2 overnachting 1 pers.

€ 37,50 p.p.p.n.

1 weekend vr. t/m zo. 2 pers.

€ 140.--

1 lang weekend vr. t/m ma.

2 pers.

€ 210,--

1 week 2 pers.

€ 390.--

Kalender 

Dit verblijf direct reserveren 

U kunt direct een reservering plaatsen voor dit verblijf. Nadat u het formulier heeft verzonden zullen wij contact met u op nemen om de reservering te bekijken, en dan pas definitief te bevestigen.

Uw reserveringsverzoek wordt verzonden.

Uw reserveringsverzoek is succesvol verzonden.

Het verzenden van het reserveringsverzoek is mislukt..